IMPRESSZUM

 

A www.foresthacker.hu weboldalának – a továbbiakban weboldal – üzemeltetője a Miklos Consulting Kft. amelynek jogi képviselője Quartus Miklós (2161 Csomád, Levente utca 14/a; adószám: 26187271-2-13; cégjegyzékszám: 13-09-190308; e-mail: info@foresthacker.hu).

TÁRHELYSZOLGÁLTATÓ

Neve: BlazeArts Kft. csehországi adatközpontja: FORPSI CZ1
Címe: 6090, Kunszentmiklós, Damjanich utca 36. 1. em. 8.
Telefonszáma: +36-1-610-5506
E-mail címe: admin@forpsi.hu

TARTALOM FELHASZNÁLÁSA

A weboldal szerzői jogi (1999. évi LXXVI törvény értelmében) védelem alatt áll, az azzal kapcsolatos minden jog gyakorlására a tulajdonos kizárólagosan jogosult. Tilos a weboldal bármilyen módon történő felhasználása egészében és/vagy részleteiben a tulajdonos előzetes írásos engedélye nélkül. A jelen felhasználási feltételek be nem tartása a jogosulatlan felhasználók számára jogkövetkezményekkel jár.

A tulajdonos fenntartja magának a weboldalon található információk előzetes bejelentés nélküli változtatásának a jogát. A tulajdonos igyekszik a weboldalon szereplő adatokat naprakészen tartani. A látogatók a weboldalon található információkat kizárólag saját felelősségükre használhatják. A weboldal üzemeltetője kizárólag a hatályban levő törvényeknek megfelelően és azok hatálya szerint jár el. A weboldalon kinyerhető információk törvénytelen célokra való felhasználását az üzemeltető semmilyen formában nem támogatja, azokhoz nem járul hozzá.