MIT CSINÁL AZ ETIKUS HACKER?

A támadó szemével felméri és elemzi az ön által használt weboldalakat, linkeket, internetes felületet és ajánlásokat kínál az esetleges sérülékenységek kijavítására, adatvesztés vagy adatszivárgás elkerülésére. Rámutat a nem biztonságos felhasználói szokásokra és arra, hogy a jövőben hogyan tudjon védekezni az adatokra éhes támadók ellen. A végén egy áttekinthető jelentést készít az összes talált sebezhetőségről és azok orvoslási lehetőségeiről. Mindeközben teljes mértékben törvényes keretek között marad, a tevékenységét során csakis és kizárólag az előre egyeztetett keretek között végzi.

HOGYAN KEZELITEK A TITKOS ADATOKAT?

A munkánk során együtt jár bizonyos adatokhoz, belső információkhoz való hozzáférés. Ez azonban nem a mi tulajdonunk. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mindig a megbízóval együttműködve, a hatályos törvényeknek megfelelően kezeljük és tároljuk az adatokat, információkat. Ezek a munka elvégzése és a megbízás lejárta után az adatvédelmi törvényeknek megfelelően megsemmisítjük.

BÁRMILYEN ADATOT HELYRE TUDTOK ÁLLÍTANI?

Nem tudjuk biztosan ígérni. Ez nagyban függ a diszk mágnesességének állapotától, hogy mennyire hibásodott meg. Az adatok egy része elveszhet végleg, egyes részei pedig helyreállíthatók. Bevizsgálás után tudjuk megmondani.